Welcome to the CoderBoard Community!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to exclusive download links, post topics, communicate privately with other members (conversations), respond to polls, share content and access many other special features.
Registration is fast, simple and absolutely FREE so please, join our community today!

Click Here to Sign Up Now!

Rad Studio Berlin 10.1 Will not run.

Discussion in 'Delphi Development' started by CeeTee, Dec 3, 2016.

  1. CeeTee

    CeeTee New Member

    Joined:
    Dec 2, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi everyone. I have installed, from downloaded ISO RAD Studio Berlin 10.1 and used Keygen V2.4 an d all appears to install fine except when I try to run it just states 'Windows has found a problem and will shutdown the program etc....

    Any body any ideas on why this happens.

    I have tried twice to install now.

    Thanks for any advice.
     
    #1
  2. MyNameIs

    MyNameIs Member

    Joined:
    Sep 14, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    Heh heh heh, you ahead of me, CeeTee ! At installation, I get failure to mount ISOs, ISOs mounted the setup executable is refused by Windows. Not sure if it's during-download corruption (1Gb RAR takes at least 2 hrs to DL even on a relatively fast (otherwise) connection. Hope to get it all up n running by the time of RAD11 . . . . .
     
    #2

Share This Page